Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Garlaicīgi

posted by samuray 16-06-2009, 21:14

Izdomāju, ka man arī vajadzētu uzrakstīt kaut kādu mazsvarīgu sūdu. Mans sūds droši vien būs daudz mazāks sūds kā macho sūds, bet daudzveidība taču mums patīk. Vai ne?

Sākšu ar to, ka šodien laidināju saldētavu un atradu zem tās pirms diviem gadiem pazudušo vidusskolas žetona gredzenu. Šausmīgi nosūbējis gan bija. Veselu stundu sodā mērcēju un berzēju ar to, līdz panācu normālu izskatu.
Esmu izveidojis jaunu kanālu youtubē, kur lieku savus medību video, ja kādam interesē, var paskatīties.
Ak, jā, man šobrīd ir sesija. Vēl tik briesmīga nekad nebija bijusi, veseli 10 eksāmeni jāraksta. Šobrīd vēl palikuši 4, pēdējais vēl pēc Jāņiem 27. jūnijā JAVA programmēšanā. Runājot par eksāmeniem, draugos ir forša iespēja testa veidā kārtot klašu eksāmenus. Varu lepni palielīties, ka esmu vienīgais, skatoties mani un manus draugus, kuram ir izdevies pārvarēt 9. klases eksāmenu. Tur no 24 jautājumiem pareizi jāatbild uz vismaz 17. Ko vēl varu jums pastāstīt? Ā, jūs jau zināt par otro GIGN TF2 fragu video. Odiņš viņu ielika youtubē un divu dienu laikā jau 7464 skatījumi. Jau jau esam pie statistikas pieskārušies, tad pateicoties worma ielūgšanas skriptam steam grupā, mums jau ir 3636 memberi! Mūsu video ir parādījies dažādos Eiropā un pasaulē pazīstamos TF2 portālos. Diez gan interesanti tur var komentārus palasīt. Visbiežāk gan ir sastopami - "He sounds like a depressed german guy!" tipa komentāri. Interesanti ir tas, ka ārzemnieki ir iedomājušies, ka tas video ir taisīts tieši tāpēc, lai parodētu īsto TF2 top10 video. Tālāk ielikšu pāris lieliskus komentārus: "QuadV or PwnageTV should hire him!", "The depressed german guy is back and now he's even speakin' english. lolz", "Oh man, I think I have a new favorite announcer. If someone can coax him into doing an announcer soundpack that'd be amazing.", "I've played a mix with cf, he's pretty good (he's also 14 year old and sounds hilarious on the mic)", "Oh god.... that video was hilarious. We need this guy for casting twl and cevo matches", "who’s the talented narrator?". Nu te viss ir skaidrs, drīz vairs macho nevarēs tā mierīgi spēlēt spēlītes. Būs darba (komentēšanas) pieprasījumi no visām malām.
Ai, man apnika rakstīt. Tāpat neko sakarīgu neuzrakstīju. Moška vajadzēja šo visu labāk izdzēst?
Read comments (16)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN