Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Urīns

posted by macho 21-05-2009, 13:17

Laiks parunāt par dzīvi, ne, bļeģ? Pirmkārt, es gribu jums visiem pateikt - "Stop having boring tuna". Otrkārt es gribu pateikt "Stop having boring life". Treškārt, pirms es sāku rakstīt lietas par dzīvi, jāpastāsta fiksi, kas notiek ar VISU MŪSU MĪĻĀKO SPĒLI team fortress divi.

Kā jau jūs lieliski zināt, tad bija paredzēts snaipera apdeits sākotnēji. 3ajā (laikam, slinkums pārbaudīt) dienā valve izspēlēja prikoliņu ar daļēji cloakotu spiegu snaiperim aiz muguras un kā mēs lieliski redzējām 4ajā dienā, tad šis būs dubults update. Tika izlaists lielisks "Meet the Spy video", iepazīstināts ar Ambassador un šodien tika paziņots snaipera trešais unlocks - Jarate, kas ir izraisījis daudz kaislīgas, asas un negatīvisma pilnas diskusijas steam forumā. Vairāk kā puse no visiem aktuālajiem topikiem ir par Jarate. Man personīgi liekas diezgan ņirdzīgi vazādies riņķī ar urīna burku un mētāties ar to. Steam forumā cilvēki raksta, ka viņi negrib, lai viņus apmētā ar urīnu, bet man liekas, ka spēlē tas drīzāk izskatīsies smieklīgi nekā pretīgi. Nu laiks rādīs. Savukārt šeit var ievērtēt minējumus, kādi varētu būt snaipera ačīvmenti. Lielākā daļa izklausās ticami.

edit:
Aizmirsu pateikt, ka tuvojas noslēgumam GIGN TF2 TOP10 #2 fragmūvijsūda izveidošana. Bet mums vēl ir nepieciešami daži jūsu varoņdarbi, ko tajā iekļaut - tāpēc, nekautrējieties, sūtiet savas demkas uz top10gign.lv, Odiņam vai man PM webā, forumā, mircā, draugos, feisbukā, maispeisā, bebo, one.lv (tur droši vien odiņš meklē sev jaunus draugus, es tur neesmu), oho.lv (arī neesmu, bet gan jau ka rezgalis odiņš ir), seksam.lv (man 3 profili, tai skaitā varenais_piseejs, nestavot30cm un gadsimta_draazejs), caur steamu, skaipu, googletalku, messendžeri, icq, aimu, orb.lv, variet arī aizbraukt līdz odiņam un nodot viņam datu nesēju ar savu demku, kā arī izdarīt to daudzos citos, šeit neminētos veidos.

Lūdzu norādiet arī konkrētu laiku (vēlams precīzu tick), lai demku izskatīšana vilktos ātrāk.

Labi, par team fortressu parunāju, tagad laiks parunāt par dzīvi. Pirmais prieciņš, ko jūs noteikti jau visi zināt - Benvenuto ir atgriezies, lai... es nezinu, droši vien lai rakstītu un zīmētu komiksus. Jaunais rakstiņš par Cehu jau ir tīri stilīgs.

Sen neesmu iečekojis nevienu jaunu geimu, jūs varētu kādu ieteikt, ja zināt. Man izskatās, ka būs pāris ekstra brīvdienas un līdz ar to vairāk brīva laika.

Par dzīvi, par dzīvi. Nav nekas īstenībā tāds baigi stāstāms - viss iet uz priekšu, viss rit savu gaitu, es pat īsti neatceros, ko tādu gribēju rakstīt. Ā, sāku skatīties seriālu Weeds, tas ir labs sūds - smieklīgs. Ziniet, pie tā arī paliksim, man apnika domāt, ko te rakstīt. Pie tam - nav arī slikti, patlaban sanāk tāds normāls blogsūds, kuram te galīgi nav vietas (mājiens ar mietu worma virzienā).

jaunuma tagi: zāģis (kāpēc ne?), tags, sniper achievements, jarate, yoyoyo, šits, prieks, beisbols, es esmu īstenībā faking miegains, add this tuna, put it like this, now you have an exciting life now (tie divi "now" tur tā arī ir, es nepārrakstījos)
Read comments (13)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN