Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Ko Valve no mums slēpj?

posted by samuray 15-05-2009, 03:07

Jau iepriekšējā macho jaunumā varējāt lasīt par to, ko cilvēkiem ir izdevies ieraudzīt Valves publicētajās apdeitu bildēs. Tā nu bez tā saucamajiem hintiem neiztiekam arī šoreiz. Lūdzu, te paši varat apskatīt šo 3. dienas bildi. Pirmais, ko cilvēki ir pamanījuši ir savādais revolveris blakus beigtajam spiegam. Ko tas varētu liecināt? Daudzi arī ir pamanījuši, ka fonā esošajai double payload kartei ir visai maz līdzību ar iepriekš prezentēto PIPELINE. Bet pa visam dīvainu lietu ir pamanījuši vairāki cilvēki. Uz dažām minūtēm 3. dienas apdeitu informācijai bija nomainīts attēls. Un ko mēs tur redzam? Jā, spiegu atmaskējamies. Tik pat pēkšņi kā parādījies, spiegs arī pazuda. Diez, ko gan valve ar šo mums gribēja pateikt? Vai tiešām būs duālais snaipera/spiega apdeits? Par to varētu liecināt arī tādas neuzkrītošas lietas kā Valves teksts par to, ka viņi, iespējams, nelaidīs ārā snaipera apdeitu vienu pašu. Tā pat arī mistiskā "spybase" arena_sawmill kartē un, protams, ka snaipera jaunais antispiegu vairogs. Ak, jā, nobeigumā vēl viens fragments no Gamecyte.com intervijas:

GC: Do you continue to plan to do the class unlockable packs individually, or do you think, in the future, you might do multiple classes at once? Would you try and avoid the period, after the release, where everyone plays the same class?

Erik Johnson: We might do multiple classes at once. We definitely talk about that a lot -- a world where half the players are playing Sniper is not a world we really want to have for any amount of time.
Read comments (12)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN