Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Kas man patīk Valvē

posted by macho 14-05-2009, 14:33

Tātad, nedaudz pa tēmu. Kas man patīk Valvē? Es nerunāšu par acīmredzamajām lietām, ķipa, ka viņi taisa krutas spēles & stuff, kas pats par sevi ir saprotams, bet tieši par cilvēciņiem, kas taisa TF2 un publicē ar TF2 apdeitiem saistītu informāciju. Pēdējā aktualitāte protams ir snaipera apdeits. Man patīk tās mazās lietiņas, niansītes, sīkumiņi, kas parādās katrā šādā vizuālā Valves izplatītā materiālā. Teiksim tajā snaipera pastkartītē ir marka. Viens čalītis ir izrēķinājis, ka tā pastkarte ir sūtīta laika posmā no 1958. gada augusta līdz 1963. gada 7 janvārim. It kā jau tas ir zināms, ka TF2 notiekošais tiek datēts ar 60-tajiem gadiem, bet tik un tā - forša niansīte, par kuru Valves džeki noteikti piedomāja.

Forši ir arī visādi hinti, par to, kas varētu parādīties nākotnē vai jau tuvākajā apdeitā. Teiksim tai jaunajai arena mapei nucleus bildē ir B burts, kas parasti apzīmē B spotu cp_ tipa kartēs. Rodas pamatotas aizdomas, ka varētu būt arī cp_nucleus, kas īstenībā varētu būt riktīgi forši, jo karte izskatās ļoti smuki.

Un kurš ievēroja šajā bildē sarkano crosshairu uz snaipera vestes? Izskatās, ka tāds izskatīsies ieroča Huntsman mērķītis.

Valvei ir daudz šādu te hintu, kuri tiek likti gan bildēs, gan meet the video (kur pirmo reizi varēja redzēt pyro flare gun), gan arī protams divdomīgos tekstiņos, ko tā izplata. Un man tas patīk. Tāpat kā dubultdiršana, iespējams pat vairāk!

Jaunuma tagi: PROTESTS, valve, es heart valve, nianses, cp_nucleus, this text is in latvian so if you came here looking for information on cp_nucleus either use google translate or reconcile with the fact that it isn't here, tags, huntsman, sniper update.
Read comments (6)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN