Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Protests turpinās

posted by macho 21-04-2009, 11:38

Hey hey hey, lai te nebūtu nekāda atslābšana, mans reālais protests turpinās. Tiem, kas tikko pievienojušies lasītāju pulkam, informēju - šis ir REĀLAIS protests pret to, ka worms ir pārāk slinks un nevar uztaisīt reālo blogošanas fīču gignā. Tā lai jūs neredzētu šo visu sūdu šeit, bet gan atsevišķā man domātā SADAĻĀ or something.

vobšem, man tagad jāstrādā, nav laika rakstīt sūdu, pabeigsies man te SUPERGARŠ eskūell kverijz, tad sarakstīšu sūdu. Tikmēr izbaudiet kārtējo lielisko bildīti, ko es esmu atradis jaunumam. Kā es mīlu sevi! <3 <3 <3

edīte:
es esmu pr0 d4t4b4s3 4dm1n1str4t000r. Pišu eskūellu kādas 2h un tad beigās attopos, ka commit neesmu uzspiedis un skriptiņš, kas velk sūdus ārā no db, joprojām velk vecos, nemainītos datus. Es jau te kritu izmisumā lol. labi, šas dabeigšu šito, aiziešu paēst, nopirkšu savu SUPER3Gūbertelefonu un tad uzrakstīšu te sūdu (šaubos, ka vēl lielāku par šo, bet ir visas cerības).

edīte2:
bahh, tik ilgi pirku telefonu, ka sūds būs daudz vēlāk! Pie visa vainīgs trodeks printeris, kas izdomāja ieķerties un bija lol. zato man ir supertelefons.

edīte3:
Mēģinu sasinhronizēt veco telefonu ar jauno. Sāku ar to, ka slēdzu veco pie kompja. Pirms apmēram 10 minūtēm parādījās šis ekrāns. Tas zaļais tur bīdās joprojām uz priekšu. Kā mēs redzam tad tur notiek REĀLA konfigurācija un SETTINGOŠANA. Tagad jau kamēr sāku šito rakstīt, manas darbības ir jau aizgājušas šitik tālu. Kā redzams pēc šīs otrās bildes, progress ir ahujennijs un es tūlīt visu būšu pārdzinis savā jaunajā telefonā. Vienkārši, bļeģ, megazibenīgi viss notiek.

Jaunuma tagi: neīsts jaunums, tags, protests, eskuēllis, pr0 d4t4b4s3 4dm1n1str4t0r
Read comments (22)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN