Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Gaming stuff

posted by macho 27-02-2009, 12:15

Ūuun esiet sveicināti nākamajā jaunumā. Lai gan ja jūs izbrīna šis teksts, tad iečekojiet biš zemāk, tur ir otrs jaunums, kas ir nedaudz vecāks jaunums, bet, kuru izlasot jūs šī jaunuma pirmais teikums vairs neizbrīnīs. Nu ja izbrīnīs, tad ES ĻOTI ATVAINOJOS. Haha, es laikam varētu rakstīt sūdu visu cauru dienu. Labi, pamēģināsim kaut ko par mani un geiminga tēmu, lai atbilst nedaudz lapas būtībai.

Runājot par cs - es nesen ieslēdzu, nodomāju, pizģec kas par anālu grafiku un izslēdzu ārā.

Runājot par tf2 - jaunais skauta apdeits ir iznācis un cilvēki cītīgi krāj ačīvmentus. Man personīgi ir dalītas emocijas par šo apdeitu - no vienas puses ir forši, ka ir jaunas kartes (gaidīju gan arī jaunu gamemode), bet par visu pārējo es neesmu sajūsmā. Ačīvmentos man nepatīk, ka tik daudz kur jāizmanto sandmans, un vispār tas, ka tik daudzi ačīvmenti ir saistīti tieši ar unlockables. Kā arī tas, ka man ir jāspēlē arena mode, lai dabūtu 2 ačīvmentus, kurus var dabūt tikai arenā (kas man liekas tizla), kā arī tas, ka tas bonk enerģijas dzēriens liekas bezjēdzīgs - ķipa, ok lodes neskar, bet tev ātrums nemainās un kas ir pats tizlākais, ka pēc tam ir 5 sekunžu cool down, kurā skauts skrien soldiera ātrumā, kas man liekas unreāli tizli. Vēl gan jāpaspēlē nedaudz, bet pagaidām man šis apdeits patīk vismazāk no visiem. Vienīgais mierinājums - cilvēki tāpat nejēdz spēlēt ar skautiem un kad visi būs savākuši savus ačīvmentus - skauts tāpat būs maz spēlēta klase (tāpat kā hevijs patlaban).

Runājot par Trials 2 - gribēju mazdrusciņ palielīties, ka šajā spēlē no Latvijas spēlētājiem esmu pirmais. Tā spēlīte ir inčīga, ja viņā iemācās nobraukt parastās Hard trases uz 0 kļūdām. Steamā viņa arī dārgi nemaksā, vobšem iesaku nopirkt - pats viņu dabūju uz Jaunā gada steam atlaidēm, esmu baigi apmierināts. Ja jums patika Elastomania, jums patiks arī šī spēle - kādas 100x krutāka.

Runājot par Audiosurf - joprojām ik pa brīdim uzbliežu (teiksim nesen viens džeks pārsita manu 81k punktu ar 97k, bet tad es viņam aizsūtīju meilu atpakaļ - nu tur tas princips, ka, ja tu esi pirmais pasaulē kādā dziesmā un tevi pārspēj, tad tev tiek atsūtīts meils). Krutos audiosurf spēlētājus es pārsist nevaru, bet tādi vidējie atkal ir +- vienkārši pārsitami, tāpēc it kā daļēji nav interesanti, bet spēlīte tomēr inčīga.

TF2, Trials 2 un Audiosurf praktiski aizņem lielāko daļu visas geimošanas, ko lieliski var redzēt arī steam profilā. Vajadzētu ievērtēt Fear 2 un kaut ko par to uzrakstīt, citādi jau rakstīt par vecām spēlēm nav interesanti.

Nebija pārāk interesants jaunums, ne? ^__^ Nu nekas, ir cerība, ka es gribēšu vēl kaut ko pateikt un tad uzcepšu vēl trešo jaunumu. Tas vispār būtu totāls rekords no manas puses, 3 jaunumi vienā dienā! Man tikai vairs nav ko stāstīt, varētu jau kaut ko uzrakstīt par seksu, bet mazie lasītāji varētu nesaprast. Nu, jāpadomā.
Read comments (21)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN