Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Brīnumu laiks.

posted by samuray 15-12-2007, 20:35

Tuvojas Ziemassvētki. Tas ir cerību un pārsteigumu laiks. Tas ir dāvināšanas un dāvanu saņemšanas laiks. Arī GIGN ir sarūpējis pāris dāvaniņas jums. Diemžēl tā nebūs kartiņu sūtīšana kā draugos. Cerēsim, ka jums tās patiks. Sākšu ar pirmo jaunumu.

Šis te pirmais jaunums ir par nu jau otro gadskārtējo Ziemassvētku konkursu - "Izpušķo GIGNU!". Konkursa mērķis ir ienest GIGN lapā Ziemassvētku noskaņu. Jūsu uzdevums ir izveidot 930x150 lielu logo. Logo, protams, jābūt ar Ziemassvētku un/vai Jaunā gada tēmu. Logo formāti - jpg attēls vai flash animācija (līdz 100kb). Par piemēriem ielikšu pagājušā gada uzvarējušos logo. Logo1 un logo2 un logo3. Logo iesniedzam kā arī lasam par visām prasībām pret logo šajā te topikā. Pēdējais iesniegšanas datums - 21.12.07. Daudzi droši vien grib zināt, kas tiks uzvarētājiem? Šoreiz balvā tiks piedāvāts web hostings uz GIGN servera. Respektīvi, ja tu uzvari, tad tu par baltu velti vari turēt savu mājas lapu uz GIGN servera. Vai nav lieliska dāvana no GIGN puses?

Otrā lieta par kuru vēlos parunāt šajā laimes un labestības laikā ir dāvana mums no jums. Ar šo es domāju, ka ir pienācis laiks, kad GIGNS ir noskatījis jaunu servera kasti. Un ir nepieciešams atbalsts no jūsu, mūsu dārgie draugi, puses. Šis te būtu kā ieguldījums nākotnes vārdā. Pēdējā laikā ir parādījušās daudz jaunas online spēles, tāpēc GIGN grib iet laikam līdzi un turēt Team Fortress 2 serveri. Par cik noskatītā kaste ir ļoti jaudīga, uz tās varēs turēt arī vēl citus serverus. Kādus? Tas nu gan paliks mūsu visu ziņā. Jaunais serveris nesīs arī labumu CS spēlmaņiem, jo no vecās kastes tiks aizvākts TF2 serveris, kas pašlaik veido lagus uz cs serveriem. Ziedotāji pretī varēs saņemt spērienu pa dirsu no worma vai ar kulaku pa muti no manis. Tātad viss, ko mēs vēlamies, lai jūs uzspiestu uz linka Ziedo! un nosūtītu wormam vai macho pa 10ls. Tie, kas dzīvo Talsos (un tādu te ir ļoti daudz) var arī ziedojumu nodot caur manīm. Atcerieties, ka ieguvēji no jaunā servera būsim mēs visi!

P.s. Neaizmirstiet ielaist Jēzuliņu sevī!
Read comments (23)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN