Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Skatu punkts

posted by macho 13-07-2006, 01:13

Nu vispār man liekas, ka jaunumi tā reti tiek mainīti. Bet ko tas nozīmē un vai tas ir slikti? Šie ir tikai daži no jautājumiem kurus es varētu uzdot. Es vairs nezinu, ko lai es jums pastāstu. Varbūt jāuzraksta kāds stāsts, varbūt jāuztaisa kāda filmiņa. Vispār man ir padomā viena filmiņa, bet es jau tagad jūtu, ka es viņu neuztaisīšu. Nu iečekojiet šito. Šeit man bija ideja uzstādīt tādu kā misiju - 30 minūtēs (jo tik ilgu laiku var spēlēt vienu karti gignā) dabūt fragus ar visiem ieročiem, sākot ar pirmo (tātad 1-1 - gloku). Katru nākamo drīkst izmantot tad, ja ar iepriekšējo ir gūts vismaz viens frags. Nuja. Tagad man ir jācaurskata demkas un jāčeko momenti un tas vispār ir baigais darbs un man ir slinkums.

Vispār ne tāpēc es te kaut ko rakstu. Es tikko pakasīju ausi un sapratu, ka nezinu savas rīcības motīvus. Viss notiek tik ātri. Teiksim, kad kāds nošķaudās, tad visi tie šiti, kas lido no mutes, lido ar ātrumu 100km/h. Nu vai kaut kā tā, galvenā ideja ir tāda, ka tas ir ātri. Jā, jo viss notiek ātri. Es domāju... varbūt uzrakstīt kādu stāstu. Prātā nāk asinis. Mmm, jā, stāstā noteikti vajadzētu asinis. Starp citu man vairākas reizes ir uznākusi iegribu rakstīt tādu kā blogu, jo rakstīt blogu ir stilīgi. Bet ja tā padomā, es tak tur neko nerakstīšu. Ievērojiet cik bieži šeit tiek rakstīti jaunumi. Tas tak ir lol.

Uzliku tikko skanēt In Flames - Dawn Of A New Day. Forša dziesma. Pārsvarā In Flames dziesmas man tā ne pārāk iet pie sirds, bet šī ir izdevusies. Atcerējos tikko vienu lietu. Šo pērļaino topiku, kurā čalītis dievojas, ka nečīto. Tādas lieliskas frāzes kā "es atbildeeju ka man taads norecoil nav..., bet ja man taads nav, es jau nerakstiishu ka man taads ir...!!!" un "labi ES BIJU VAINIIGS.... bet nu nejau es piljiiju visus ar chiitiem.... tas pernBAN bija tieshaam bargs....bet es tach neko tik briesmiigu tur nedariiju....!!!!!!!!!!!!!!" liek man aizdomāties. Lai gan ne īpaši. Drīzāk liek pasmieties.

Dibenlīnija (bottomline) ir tāda - es tikko uzrakstīju pārāko šitu, kuru es ceru vairāk nekad neuzrakstīšu un radīju iemeslu nomainīt šo sviestu ar jaunāku sviestu pēc iespējas ātrāk. Vēl tik jāatrod kāda īpaši debīla bilde ko ielikt blakus šim jaunumam un kuru jūs jau esat paguvuši apskatīt. Hehe, tūdaliņās sameklēšu kaut ko īpaši debīlu!!! Hehe, es esmu tik viltīgs. OMG LOL es atradu kaut kādu naturāli debīlu bildi, kur kaut kāda prātu sen izkūkojusi pusstulba dura ar vidēji atbaidošu ģīmi un ar smaidu, kas iznīcina spoguļus ir saģērbusies kā Sailor Moon - tāda animes multene. Man vispār paskatoties bildes saistītas ar to liekas, ka tos animes sūdus kāds skatās tikai tāpēc lai varētu nodročīt uz čiksām īsajos svārkos. Ok moš ir arī savādāki cilvēki, bet tik un tā - tāds iespaids rodas. Jā, nu vobšem ar to arī pietiks. Ak dievs kādu mēslu es uzrakstīju. Ceru, ka pēdējoreizi.

Pārlasot šo "jaunumu" man raadās vēlēšanās paprasīt jums. Ko jūs te gribat redzēt? Jā zinu, debīls jautājums, jo spēju iedomāties atbildes, teiksim "LOL TAK IELIEC BEIDZOT PLIKU BEIBI DIENA BILDĒ LOL" vai arī "oo es dikti gribu redzēt video kā lasa kartupeļus, pats esmu pārākais kartupeļu lasītājs (jau 5 gadus)"... vai arī "HAHAHAHAHA macho neko vairs nevar izdomāt, droši vien pēdējā lieta ko viņš izdomāja bija "ē, es neko vairs nevaru izdomāt" hahahaha, un šis ir smieklīgi tāpēc, ka lai radītu šo tekstu nav nepieciešams domāt... hahahahaha, sapratāt? hahaha. viņš vairs nevar neko izdomāt. hahahahaha." Emm, labi, pietiks jums dot "idejas" ko rakstīt komentāros.

p.s.
lol, es pavisam aizmirsu pateikt, ka man sanāca 30 min tos visus fragus dabūt (ar nazi drīkst jebkurā laikā) un granāta nav obligāta, jo tur ar skillu maz sakara.
Read comments (46)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN