Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

MJASO

posted by macho 19-04-2006, 18:30

Vobšem nesen bija tāds interesants sviests kā GIGN all-star mačs 15vs15. Izdomāja to ExtraOrdinary, ideju papildināja un pat kaut ko noorganizēja me- niks. Spēlētas tika dust2, inferno un cbble kartes. Komandas ie- dalīja oldschool, middle school un newschool. Sākumā bija plānotas 4 komandas, jo daudzi bija pieteikušies, bet kad nāca laiks ap- mēram 15 cilvēkus tas nemaz tik ļoti nein- teresēja vai arī viņi netika, līdz ar to viss noīsinājās līdz 3 komandām. Nu vobšem sākumā bija baigi interesanti un visi bija dikti entuziastiski, bet, piemēram, es atslābu kad kādi 8 keksi no manas komandas sāka baurot mikrofonā. Pēc otrās spēles veselīgi sāpēja galva ^_^. Middleschool uzvarēja gan newschool gan oldschool, bet oldschool vinnēja newschool. Gala morāle: newschool smird. Demkas var novilkt šeit. Tās, kas tur apakšā un sākas ar inferno. Cbbles demku iesaku visiem - tiešām interesanta. Pats kūlākais kas no šī visa ir sanācis ir odiņa mūvijs. To arī jums visiem iesaku noskatīties - mūvijs tīri labs sanācis. Un tādu MJASO es vēl nekur neesmu redzējis.

Pienācis ir arī vēl viens mūvijs. Šo ir taisījis krX un tas ir par vairākiem latviešu spēlētājiem. Personīgi es visādus cs mūvijus esmu atskatījies un man viņi visi ir apnikuši, bet nu šis ir diezgan smuki uztaisīts un fragi pāris arī ir skatāmi. Vispār man reāli apnika rakstīt par tēmu, tāpēc uzrakstīšu kaut ko beztēmā

Vobšem, baigais prikols. Es nopirku Donaldu Daku kur klāt nāk šitā te pildspalva - ķipa ar ultravioletiem (tas tā kā tā filma Ultraviolet ar Milu) stariem. Neslikti ne. Rentgenu ar viņu gan nevar taisīt bet varot uzrakstīt uz papīra un tad spīdinot ar otrā pusē iebūvēto lampiņu saskatīt uzrakstu. Riktīgi kruta. Vei - uzskatāms attēls. Jā, jā, es spīdinu patlaban to lampiņu, citādi jau jūs šo slepeno uzrakstu neredzētu. Tiešām lielisks ieguvums. Es daudz ko esmu zaudējis visus tos gadus, kad pārtraucu pasūtīt Donaldu Daku. Vēl viens lielisks ieguvums ir valdnieka zobens. Ļoti praktiski izmantojama lieta - kad kļūstu tāds dusmīgāks vienkārši varu staigāt pa māju riņķī un PWNOT visus pa labi pa kreisi (dažus pat divas reizes). Lielisks relaksācijas veids. Ievērojiet šo izsmalcināto dizainu, senos vikingu simbolus, kara dievu ikonas un ērto rokturi - speciāli pielāgotu tieši jūsu vajadzībām. Vēl man ir vairākas vērtīgas lietas no Donalda Daka, bet par tām pastāstīšu citreiz, jo man tagad bišķi gribās pačurāt.
Read comments (36)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN