Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Reģistrācija, kartes utt.

posted by macho 11-10-2005, 00:21

Tātad. Pāris uzlabojumi un jaunumi. Pirmais jaunums ir šāds" "NEVIENA KOMANDA NAV REĢISTRĒJUSIES MUAHAHAHA". Tie, kas domā, ka ir, kļūdās ^_^. Piereģistrēties GIGN 5 vs 5 turnīram vajag pa jaunu un tas notiek iekš šejienes . Viss pateicoties baram idiotu, kuri ignorēja prasību par reģistrēto kapteini. Maila subjectā arī neviens nejēdz norādīt komandas nosaukumu, tad vot - NA jums automātiskā reģistrācija. Teorētiski rīkotāji štukoja, ka vajadzēs 16 komandas, tā ka varat pasteigties, lai gan viss līdz galam tiks izdomāts ap 20. oktobri.
Par kartēm... a vot te lieta tāda, ka es īsti nezinu. No vienas puses varētu "baigos prikolus" taisīt un likt visādas mistiskas kartes, no otras puses - tas sūkā. Pagaidām palikšu pie vecā labā de_aztec, de_cbble, de_cpl_mill, de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_prodigy, de_train un protams cs_siege. Kartes drošvien komandas izsvītros pa vienai nevēlamajai līdz nonāks pie kopsaucēja. Par servera uzstādījumiem viss ko varu pateikt ir "sv_cheats 1", "sv_gravity 400", "mp_tkpunish 1" un "bot_difficulty 3". Hahaha. Nu labi, tas viss vēl tiks izdomāts. Šeit varat rakstīt savus burvīgos ieteikumus saistībā ar šo turnīru. Nav jau tā, ka mūs interesētu jūsu domas, bet varbūt kaut kas vērā ņemams tiks pateikts.

Kas vēl... ā, balvas uzvarētājiem. Ō jā. Viena balva, kuru noteikti varu apsolīt ir - uzvarētāji tiks paziņoti. Tas arī viss. Atkārtoju: šis ir testa turnīrs, ievērtēsim kā sanāks un tad skatīsimies tālāk. Neviens no organizatoriskās puses nekad nekādus turnīrus nav rīkojis, tāpēc 1) esiet iecietīgi un jauki 2) riskējiet paši uz šito marazmu reģistrēties. Ok, paliekat tjūnēti.Ak jā uz foršo adresi turnirs at inbox el vē varat turpināt sūtīt visu pēc kārtas, arī reģistrācijas pieteikumus, varu apsolīt - jūs ignorēs :).
Read comments (15)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN